Jdi na obsah Jdi na menu

Novinky

25.4. 2019

Soy Luna skončila!

Poslední epizodu seriálu Soy Luna jste mohli vidět 19.4. 2019. Tato epizoda nese název: Bruslili jsme naposledy. A ano je dost vystihující. Pro všechny milovníky Soy Luny je tento fakt opravdu smutný ale vzpomeňte si jak ve 3. sérii Nina psala svoje příspěvky ve kterých stálo:,,Každý konec je i nový začátek'' Jako Vioettu nahradila právě Soy Luna, tak Soy Lunu naopak nahradí další seriál. Ten seriál se jmenuje BIA. Možná bude ještě lepší než předchozí seriály. Každopádně Soy Luna mě hodně naučila. Nevím jak Vás ale z tohoto seriálu jsem si vzala například to, že se nemáme vzdávat našich snů ale naopak, dělat vše pro to aby se nám splnili. Také to, že každý si zaslouží druhou šanci. Nebo také to, že člověk se dokáže změnit ale potřebuje k tomu správnou podporu (př. Ambár),atd...Na tomhle seriálu se mi nejvíce líbí, jak je upřímný a skutečný. Největším vzorem pro mne byla Luna.

Napište mi do komentářů jaký máte názor na Soy Lunu vy a jaké postavy se vám nejvíce líbí a třeba i proč :)

 

Tady máte ukázku herců z BIA. 

 

27.3. 2019

Konec instagramu @s.l._fans?

Konec?! Ano je to tak. Na mém instagramu bylo skoro 500 followerů, jenomže toto číslo se snížilo na skoro 450. Já se prostě nechci snažit přidávat nové a nové příspěvky a přitom z toho nic nemít. Ze začátku mě to vážně hodně bavilo a naplňovalo ale teď už ne. Moc jsem se těšila na těch 500 follow ale nedotáhla jsem to bohužel takto daleko. Mrzí mě to, protože jsem si s ním dávala hodně práce (aby byl vzhledově hezký, aby příspěvky byli alespoň trochu zajímavé..) K ukončení aktivity na mém instagramu jsem taky dospěla kvůli práci. Mám teď mnoho práce a nestíhám tolik věcí a povinností. To je taky ten důvod. Takže abych to shrnula:

- Na tomto instagramu @s.l._fans už neuvidíte, žádný nový příspěvek ani příběh. 

- Samozřejmě ho nesmažu ale jen už nebude aktivní. 

 

Děkuji všem mým followerům, všem co mě podporují!heart

11.2. 2019

Pauza ve vysílání Soy Luny!

Pauza začíná od 11.2. a potrvá až do 18.3. 2019! Na Dysney Channel mezi pauzou opakují epizody.

 

6.2. 2019

Co je nového?

V předchozím článku jsem zmiňovala, že se do konce ledna rekonstruovali tyto stránky...proto jsem zde nebyla tak moc aktivní, takže tedy, co se zde všechno změnilo? 

1. Už zde nenajdete složku ,,VIDEA''.

2. Všechny epizody Soy Luna 3, jsou doplněny, takže je už můžete shlédnout všechny :)

3. Přibylo i nové fotoalbum a to s názvem ,,Luna and Michel''.

4. Úvodní stránka se také hodně změnila.

 

Chystám ještě další jednu složku, ale její tvorba bude trochu složitější, takže vás poprosím o chvilku strpení.

Do komentáře mi můžete napsat, jakou další složku by jste tady chtěli vidět. Ocením všechny návrhy. Děkuji.

 

5.2. 2019

100 000 návštěv?

Je to neuvěřitelné, ale blížíme se ke 100 tisícům návštěvníků toho webu. Jsem velmi spokojená, že za tou dřinou, kterou sem vkládám, je takhle pozitivní věc. Nečekala jsem, že vůbec někdy dosáhnu takových návštěv a když vidím, že tam skoro těch 100 000 návštěv je, tak si řeknu: ,,Každý sen se dá splnit, ale musíte do to něco vložit, nějakou tu snahu!'' Budu ráda, když tento web doporučíte třeba svým kamarádkám, sourozencům atd...

Děkuji vám všem za jakoukoliv podporu!

 

26.1. 2019

Rekonstrukce stránek!

Od nového roku tyto stránky procházejí menšími ale i velkými rekonstrukcemi, proto zde nejsme aktivní a proto zde nejsou žádné nové příspěvky. Tato rekonstrukce bude trvat do konce ledna 2019. Všechny základní složky jako jsou epizody, novinky, kontakty atd..zde zůstanou, některé už zde nenajdete ale některé naopak přibudou. Doufáme, že se vám budou změny líbit a oceníte je. Děkujeme! 

 

29.12. 2018

500 follow na instagramu?

Je to neuvěřitelné ale na instagramu máme přes 480 sledujících! Je to veliké číslo a my vám za něj moc děkujeme. Instagram se jmenuje: @s.l._fans 

Pokuď nás ještě nesleduješ tak můžeš začít, aby jsi s námi a s našimi sledujícími mohl vidět nehynoucí lásku k Soy Luně! :3

 

Vánoční pauza ve vysílání Soy Luny

Opět běží pauza ve vysílání seriálu Soy Luna. Konec této Vánoční pauzy je 7.1. 2019. 

 

16.11. 2018

Podzimní Cool Luna's!

Exkluzivní informace, zamilované páry, tajnosti, přátelství, lži, překvapení, nové vztahy, nové lidi, zajímavosti, fotky, videa a dotazník!...To vše v podzimním Cool Luna'su, který bude online 30.11.2018! (ve složce COOL LUNA'S)

Chcete se zapojit?

Pokud se chcete také zapojit tak samozřejmě můžete...

Pište dolu do komentářů názory na nový team RED SHARKS!!! 6 názorů pak náhodně vyberu a vložím do Cool Luna'su, třeba tam bude právě tvůj! Tak do toho!:)

 

3. série Soy Luny

Na  webu jsou už online epizody ze 3. série Soy Luny! Mrkni  

17.9. 2018

Lidi, Cool Luna's - září 2018 bude ale až tady dole v komentářích bude alespoň 5 názorů na Lunu. Pokuď nebudete psát názory tak nemůžu udělat Cool Luna's!!!

 

16.9. 2018

Názory do Cool Luna's

Do Cool Luna'su budu opět přídávat i vaše názory, vyberu tři nejlepší. 

Tentokrát mi pište do komentářů názory na: LUNU!

 

16.9. 2018

Cool Luna's - září 2018!

Dnes 16.9.2018 by měl vyjít nový Cool Luna's o čem bude?....To je překvapení!!! ;)

 

Další Cool Luna's bude až v Prosinci, takže na instagram: @l.e.a_fans mi můžete psát do DC nápady co by měl Cool Luna's obsahovat. Děkuji 

 

15.8. 2018

 

20 000 návštěvníků!

Každým dnem se dívám na moje stránky, jakou mám návštěvnost atd... zjistila jsem, že moje stránky navštívilo přes 18 600 lidí. Jsem za to moc ráda, protože když si zakládáte web a snažíte se přidávat takové příspěvky, které lidi budou bavit potěší vás taková velká návštěvnost. 

Za 20 000 návštěv chystám veliké překvapení, takže sledujte tuto stránku a zatím ahoj!

 

15.8 2018

500 follow na mém instagramu?

Můj instagram @l.e.a_fans má teď cca 390 followerů. Mým velkým snem je dosáhnout alespoň 500 followerů, proto jsem vás všechny chtěla poprosit o takovou maličkost... Pokuď máte účet na instagramu a nemáte u mě follow, dejte mi ho, popřípadě můžete můj účet i sdílet;) 

 

Za 500 follow jsem na svém instatories sdílela příběh ve kterém informuji lidi o tom, že až budu mít takovej počet sledujících tak budu dělat soutěž o adminku...jen o jednu adminku!:) Vítěz se stane mým věrným spolupracovníkem na mém účtu, bude mi se vším pomáhat a také dostane heslo. 

 

Děkuji vám za všelijakou podporuheart

                                                                                                                                  

PRO SPOLUPRÁCI MI PIŠTĚ NA MŮJ EMAIL: soylunaa@seznam.cz

                                    

26.4. 2018 

Měsíční pauza!!!

Bohužel opět nastala měsíční pauza ve vysílání Soy Luny na Dysney Channel. 65. epizodu tedy můžeme očekávat někdy až ke konci Května. 

epizoda_145.jpg

 

 

 

 

 

12.4. 2018 

Soy Luna - už 60 epizoda!

Dostali jsme se na neuvěřitelných 60 odvysíláných epizod Soy Luny!!! :) Strašně to uteklo a smutné je na tom to, že zbývá už jen 20 epizod do konce 2. série. Sice se chystá i 3. série ale všichni moc dobře víme jak dlouho trvá než se dostane 1. díl k nám do Česka. Takže pojďme si všichni užít těch posledních 20 epizod před velkou pauzou! :)...

 

Spolupráce na blogu

pokud by jste měli zájem semnou spolupracovat na blogu (navrhovat videa, Cool Luna'sy, fotoalbumy atd..) tak mě kontaktujte na můj e-mail nebo FB.

 

4.4. 2018

Dubnový Cool Luna's

Jelikož nebyl březnový Cool Luna's rozhodla jsem se, že dubnový už bude. Nebude ale ke konci Dubna bude spíše ze začátku DUBNA tedy 6.4. nebo 7.4. Můžete se těšit především na fotky, videa a informace hlavně o Simonovi a Ambár. Tak se těšte a zatím ahoj :)

 

3.2. 2018

Vaše názory na Únorový Cool Luna's

> tentokrát mi sem do komentářů můžete psát názory na osobu ze seriálu Soy Luna a to na Mattea.

více informací nalezneš zde > 

 

25.1. 2018

Cool Luna's v lednu 2018

Další Cool Luna's vyjde v neděli 28.1. 2018. Budou v něm opět fotografie, videa, články, novinky atd... 

>Pokud se chcete zapojit a chcete vidět 28.1. na stránkách Cool Luna's svůj názor na Julianu tak mi ho napište sem do komentářů a já pak vyberu tři komentáře, které vložím do nedělního Cool Luna'su. Tak pište názory...

 

15.1. 2018

Zobrazení blogu na vašem mobilu

Dnes jsem se dívala na svůj blog přes můj mobil a zjistila jsem, že některé moje články jsou různě poházený tak jak nemají být. Proto jsem vás chtěla požádat, že pokuď jste na mém blogu na mobilu tak si sjeďte po obrazovve až dólu na konec stránky a klikněte na PLNÝ WEB! Když to uděláte budete mít obrazovku jako na PC.

 

10.1. 2018

Měsíční pauza ve vysílání Soy Luny

Jak už asi sami víte Dysney Channel má měsíční pauzu ve vysílání Soy Luny. Pauza začala před Vánocemi a končí 15.1.2018 v pondělí. V nových dílech se budou dít zajímavé a napínavé věci např.: Sebastian odjíždí, Matteo s Lunou se opět sbližují a z Ambár a Simona budou dobří přátelé... 

Tak se dívejte na další epizody 15.1. 2018 na Dysney Channel v 19.00h! 

 

9.1. 2018

Cool Luna's 2018!

Ke konci ledna 2018 můžete čekat 1. Cool Luna's v roce 2k18. Budou v něm veškeré informace o Luně a Matteovi, také o Ambár a Simonovi atd...

17.12. 2017

10 000 návštěv na blogu!:3

Od mého založení tohoto blogu uplynul celý rok. Myslela jsem si, že na můj blog nebude nikdo chodit ale mýlila jsem se. Možná si myslíte, že jsou moje stránky obyčejné a není na nich nic zajímavého ale já v nich vidím sebe (svoji práci) a to je to důležité. Když jsem s blogem začínala nebylo to nic moc, pár fotek, pár novinek ale teď jsem se naučila s blogem pracovat, naučila jsem se sem dávat zajímavé věci a upravovat informace tak aby jste díky nim pochopili o co jde. Je to už rok! Pokud je tady mezi vámi někdo kdo můj blog viděl v roce 2016 tak si určitě všiml tech změn. Za další rok bude moje tvorba zase o nějaké to procento lepší a ta vaše podpora? To mě dělá šťastnou, protože, tohle všechno dělám pro lidi, kteří mají rádi Soy Lunu a nenívás zrovna málo. :) Tímto bych vám tedy chtěla poděkovat za všechno, mám vás ráda. A ještě jedna věc... pokud chceš začít s blogem a nebo ho máš ale návštěvnost je malá tak to nevzdávej, protože vidíš,že mě trvalo nasbírat 10 000 návštěv za ROK! TOBĚ SE TO URČITĚ TAKY POVEDE! Jestli tedy začínáte a nevíte si rady s tím jak blog udělat tak aby byl cool tak mi napište na můj e-mail (soylunaa@seznam.cz) nebo na můj FB (Eva Novotná), ráda vám pomůžu. Děkuji mnohokrátheart

 

13.12. 2017

Epizody Soy Luny 

 Chtěli by jste abych sem na blog přidávala i epizody? Pokud ano napište mi to, díky. (PS. epizody bych přidávala okamžitě jak by se objevili na internetu, tudíž hned:)) 

 

12.12. 2017

Měsíční pauza ve vysílání Soy Luny

Bohužel se už tento rok nebude vysílat Soy Luna. 33. díl tak můžeme očekávat až příští rok 15.1. 2018. Po této pauze se v dílech Soy Luny budou dít velmi zajímavé věci. Prozradím jen to, že se Luna začne s Matteem znovu bavit.

 

8.12. 2017

Matteo a Luna

Když Matteo uvidí Lunu v Rolleru smutnou řekne Gastonovi:,, Gastone já musim říct Luně pravdu, chci ji říct jak ji moc miluji. Chci aby jsme byli zase spolu. Získám ji zpět''. 

Je to strašně romantický, když se o Lunu takhle zajímá. Ale nejsem si jista jestli mu Luna dá ještě jednu šanci. Co si o tom myslíte vy? Pište do komm.

 

3.12. 2017

Luna a Sebastian

Jestli sledujete Soy Lunu tak jste si určitě všimli toho jak Sebastian balí Lunu. Luna se mu moc líbí ale jak to má Luna? To naznačila ve čtvrtečním díle  ZDE  

Matteo Lunu nepřestal milovat, proto žárlí, když vidí Sebase s Lunou. V tomto díle se práve Luny zeptá jestli se jí Sebastian líbí co řekne? Koukněte se na díl.

Nevím jak vám ale mě přijde, že se Luně taky tak trochu Sebastian líbí. Jak to bude dál? To sledujte v dalších dílech Soy Luny!!!wink

 

Myslíte si, že se Luně Sebastian líbí?

Ke komu se více hodí Luna, k Matteovi nebo k Sebasovi? 

(odpovědi mi pište sem do komentářů, děkuji)

 

24.11. 2017

Cool Luna's

Dnes by měl vyjít Cool Luna's, který bude o druhé sérii Soy Luny. Jak už asi víte do svých Cool Luna's jsem vždy přidávala videa a teď tomu nebude jinak, takže mám tady výzvu... Kdo chce může mi do dnešních 3. hodin poslat odkaz na kterýkoli video o Soy Luně 2. sérii na můj FB nebo sem do komentářů. Děkuji

 

22.11. 2017

BUDEME POKRAČOVAT V

TĚCHTO STRÁNKÁCH?

Jestli chodíte na naše stránky tak už zruba měsíc víte o tom, že jsme s nimi skončili. Vytvořili jsem si nový, který nás fakt moc bavil ale něco v něm chybělo a to byla návštěvnost. Zkrátka na stránky nám nikdo nechodil, protože každý je zvyklý tady na tyto stránky. Bavilo nás sem psát, přidávat fotky, videa, cool Luna's, soutěže a hlavně nás bavilo být s vámi. Vaše účast na  mini soutěžích nás vždy potěšila. Hodně lidí nám taky psalo na Facebook aby jsem si obnovili stránky . Právě proto jsme se rozhodli stránky znovu otevřít. Znovu být s vámi. Děkujeme tedy všem co jste s námi :3. Svoje názory nám můžete psát do komentářů pod tento článek nebo  na můj e-mail. Dnes tedy začíná naše druhá etapa. Můžete se už brzy těšit na nový Cool Luna's, který vyjde buď dnes nebo zítra. Máme vás moc rádi.heart 

 

 

http://soylunaaa.blog.cz/

26.9. 2017 

KONEC STRÁNEK?!

Po dlouhé době vás tu vítáme a chceme vám sdělit jednu informaci, která je hodně důležitá! Rozhodli jsem se, že se stránkama na estránkách.cz skončíme, PROTOŽE nás NĚJAKÝM ZPŮSOBEM OMEZUJÍ! Prostě si nemůže na stránkách udělat to co chceme! Nedají se zde např. dělat ankety nebo nejde upravit pozadí podle toho jak chceme... Prosím zkuste to pochopit. K tomu se ale váže i další strašně důležitá informace a to je ta, že ve stránkách BUDEME POKRAČOVAT ALE NE ZDE! Prostě si uděláme nové stránky díky stránkám blog.cz!!! Už dnes by měli být na blogu nějaké informace atd... Jak se budou stránky jmenovat se dozvíte V 16: 50 h zde ve složce informace!!! Na těchto stránkách už nebude tedy nic přidávat.

 

28.8. 2017

2. série Soy Luny♥

Je to tady, možná už někteří víte, kdy odstartuje 2.série ale ti co to neví mají možnost  to tady zjistit.  V druhé sérii soy Luny uvidíme nové postavy, které to budou se nechme překvapit. Jak to asi dopadne s Matteem? Jak to dopadne s Lunou a Simonem? To všechno se dozvíte v 2. sérii Soy Luny, která startuje 18. ZÁŘÍ 2017 v 19:00 h na Dysney channel!!!

 

Trailer k 2. sérii:

 

20.7. 2017

SOUTĚŽ O SPOLUPRÁCI 

  • Soutěž začne 21.7. 2017 - 22.7. 2017
  • ten kdo zodpoví jako první správně 10 mých otázek, bude vybrán a stane se mým spolupracovníkem.
  • Otázky se budou týkat Soy Luny.
  • odpovědi pište na můj e-mail soylunaa@seznam.cz nebo pod otázky, které budou ve složce SOUTĚŽE.

 

19.7. 2017

10 000 NÁVŠTĚVNÍKŮ

pokud tento blog dosáhne 10ti tisíc návštěvníků tak pro vás mám vymyšlené velké překvapení!!!:) Tak se máte na co těšit...

 

25. 5. 2017

MY VIDEO 3

Tentokrát nebude vymyšleno mnou ale vámi... do zítřka 26.5. 2017 ( do 19.00h) mi na moje sociální sítě ( Twitter, E-mail...) nebo do komentářů pod složku NOVINKY napište o čem by jste chtěli aby video bylo...já pak 26.5. vylosuji jednoho a podle něco video natočím. Takže neváhejte a pište mi! ;)

 

 

Cool Luna's

Ten bude 7. 6. nebo 8. 6. 2017.

 

14. 5. 2017

3. soutěž

- Za 4 500 návštěv na blogu

 

3. soutěž odstartuje už 17. 5. 2017 (středa) a skončí 19. 5. 2017 (pátek). Soutěž bude stejného rázu jako u předchozích soutěží ale bude se týkat hlavně 2. série Soy Luny! Více informací o soutěži zde naleznete buď dnes nebo zítra... Těším se na vaši účast.

Luna

Cool Luna's

New Cool Luna's by měl být 19. 5. 2017 nebo 20. 5. 2017! Můžete se těšit na novinky, fotografie, videa atd.. z druhé série seriálu Soy Luna!;)

 

 

 

 


 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Erika Novotná - nazor

27. 1. 2018 16:55

Je hodnĕ nesympaticka

Lola - Návod na Julianu

26. 1. 2018 21:00

Juliana je sobecká, přísná, NEPŘÁTELSKÁ a nechápe pravé přátelství.

Hana - epizody

13. 12. 2017 16:18

cau ty epizody bys sem mohla pridavat

Ema - 80. epizoda

12. 12. 2017 15:48

Ahoj, zhlédla jsem trailer na 80. epizodu soy luny 2. série a jsem zmatená, ona teda Luna nebude nakonec s Matteem? Nebo bude? Já jen, že finální scéna byla objetí Luny se Simonem. Prosím řekněte mi to jestli to někdo víte

Jennysek - luna a sebastian

4. 12. 2017 13:32

Podle me se Luna hodi spis k Sebastianovi a myslim si ze se Lune libi.

Sebastian - Luna + Sebastian

8. 12. 2017 20:27

Podle me rozhodne vic hodi Luna k Sebastianovi nez k Matteovi

Emma - Kdy?

28. 11. 2017 20:05

Ahoj kdy bude Cool lunas?

Luna - Re: Kdy?

28. 11. 2017 20:18

Cool Luna's měl být sice v pátek 24.11. 2017 ale nakonec jsem se rozhodla, že budu dělat Cool Luna'sy vždy ze začátku měsíce to znamená vždy 1.

Emma - Re: Re: Kdy?

28. 11. 2017 20:21

Takže bude tento pátek?

Luna - Re: Re: Re: Kdy?

28. 11. 2017 20:25

Ano 1.12. 2k17

Julia - Nekonči

27. 9. 2017 20:29

Pls nekonči s blogem!

Luna - Re: Nekonči

28. 9. 2017 6:32

Promiň ale já se k tomu už nechci vyjadřovat a ja končím s tímto blogem ale začínám s timto blogem www.soylunaaablog.cz

Lucie Vimrová - Nejlepší je tvůj blog

8. 3. 2017 18:28

To bude super když budeš točit videa budu se těšit máš nejlepší blog

Luna - Re: Nejlepší je tvůj blog

9. 3. 2017 8:08

Děkuji moc Luci

Julie - Příroda

8. 3. 2017 12:51

Natoč video v přírodě

Jarmila - konečně

22. 1. 2017 11:07

Koněčně, už se blíží 2. soutěž a ceny jsou fakt lákavé! :)

Luna - Re: konečně

22. 1. 2017 14:03

Děkuji

Linda - Druhá

17. 1. 2017 19:20

Konečně druhá soutěž bude!

LINDA - HUSTÝ

2. 12. 2016 9:24

Tyhle novinky ohledně Luny zbožňuji, doufám, že budeě dělat i další, protože píšeš hustě:)

Luna - Re: HUSTÝ

13. 12. 2016 15:02

Děkuji moc! Vážím si toho! :)